Velux Kunststof Dakraam Kopen

Published Feb 20, 21
6 min read

Verduisterende Rolgordijn Kopen

Hoewel veel mensen uit Alkmaar kiezen voor een dakkoepel in plaats van een dakvenster bij hun plat dak, heeft het dakvenster als voordeel dat het volledig in het dak verzonken is. Laat uw dakvenster wel altijd voorzien van HR++ isolatieglas, en kies voor een kozijn van kunststof om warmteverlies te voorkomen en energiekosten te besparen.

Een Fakro dakraam laat licht toe in de binnenruimte, geeft een uitzicht naar de buitenwereld en ventileert de binnenruimte. Kies hierboven uw Fakro dakraam, of lees hieronder eerst over de verschillende soorten dakramen van Fakro die Bouw-Handel. nl verkoopt. Dankzij de vele verschillende typen Fakro tuimelramen, met elk hun eigen eigenschappen, kan een Fakro dakraam vrijwel overal gebruikt worden.

Verduisterende Rolgordijn

Door zijn bedieningsgemak en veelzijdigheid wordt het standaard tuimeldakraam het meest verkocht. Dit blank afgelakte houten dakraam wordt vooral in woonruimtes toegepast, bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of werkkamer. Voor kamers met een hoge luchtvochtigheid (keuken, badkamer) heeft FAKRO een speciaal raam ontwikkeld. Dit dakraam heeft een houten frame met een witte (polyurethaan) laklaag.

Beide ramen zijn vochtbestendig en onderhoudsarm. (in de tabel zijn dit de ramen met een * aangeduid) Voor gebouwen met hoge eisen ten aanzien van energiebesparing biedt de FTT U8 uitkomst. Het glas in dit raam is geplaatst in een speciaal isolerend frame. De houten kozijnen zijn breder dan die van standaardramen en de speciale vorm voorkomt tocht en zorgt voor een betere aansluiting op het dak.

Velux Ggu Dakraam

Als u op zoek bent naar energiebesparend raam, dan kiest u voor Thermo van FAKRO. Het FTP-V P2 dakraam wordt toegepast voor gebouwen die kwetsbaar zijn voor inbraak via het dakraam. FTS-V U2 of FTP-V U3 of FTP-V5 U3 PTP-V/Pi U3 FTP-V P2 Secure FTP-V U3 Electro Z-Wave PTP-V/Pi RF FTU-V U3 PTP-V U3 FTU-V P2 Secure FTU-V U3 Electro Z-Wave PTP-V RF Superenergiebesparend + Geluidswerend (=Thermo) FTT U6 Thermo (Passief), FTT U8 Thermo (Passief) en FTT R3 Thermo Voor klassieke gebouwen (=Retro) FTP-V/C U3 Retro Met verhoogde tuimelas (=ProSky) dus meer stahoogte FYP-V U3 Met verhoogde tuimelas en benedenlicht (=Duet ProSky) dus meer stahoogte EN uitzicht! FDY-V U3 Opmerkingen: U2 en U3= 2 lagen glas, U6 en U8= super energiebesparend glas, (klik hier voor een overzicht leverbare glassoorten)V= ventilatierooster, (klik hier voor een overzicht leverbare roosters) Pi= grenenlook = vochtbestendig en onderhoudsarmFTS= met 1 laag blanke lak, FTP= met 2 lagen blanke lak,FTU= met een witte vochtwerende PU coating, PTP= in kunststof uitgevoerd (de rest in hout), FTT= energiebesparend uitgevoerd, FYP= met verhoogde tuimelas, FDY= verhoogde tuimelas en onderlicht.

Hierdoor kan de ruimte voor verschillende doeleinden worden benut: wonen, werken, slapen of hobbyruimte. Het tuimelraam heeft een maximaal glasoppervlak, omdat de ventilatie in het kozijn is geїntegreerd. Reiniging van het raam is gemakkelijk door het te vergrendelen bij een kanteling van 180° - dakraampje.nl. De dakramen zijn gemaakt van grenenhout en afgelakt met acryllak.

Velux DakraamDoordat het ventilatierooster in het kozijn is verwerkt, hebben FAKRO dakramen 6% meer glasoppervlak dan dakramen met een ventilatieklep in het tuimelgedeelte. FAKRO dakramen hebben allemaal een onderbediening. Hierdoor is het heel gemakkelijk om een dakraam te bedienen. Ook bij hoger geplaatste dakramen kan het dakraam eenvoudig bedient worden. De preSelect dakramen bieden het meest optimale bedieningsgemak.

Velux Kunststof Dakraam KopenVerduisterende Rolgordijn Kopen

Dankzij de speciale vergrendeling kan het dakraam in een stand van 180° (160° bij dakramen met verhoogde tuimelas) worden geblokkeerd, zodat het raam gemakkelijk gereinigd kan worden - velux kunststof dakraam. In de winter zorgen energiezuinige dakramen voor voldoende warmte energiebesparing. Doordat ze zonnestralen toelaten in de ruimte maar geen warmte weg laten vloeien naar buiten, ontstaat een behaaglijk binnenklimaat.

Velux Kunststof Dakraam

Hiermee is dit dakraam het warmste dakraam op de markt (dakraampje.nl). Goede ventilatie zorgt voor een gezond en prettig leefklimaat. Daarom is het van groot belang dat er voldoende ventilatievoorzieningen in uw woning aanwezig zijn. FAKRO speelt hierop in met de regelbare ventilatieroosters, die geïntegreerd zijn in het dakraam (velux). ventilatierooster type V50PRegelbaar ventilatierooster.

Uitermate geschikt voor ruimten waar optimale luchtventilatie vereist is. ventilatierooster type V40PRegelbaar ventilatierooster. Ventilatiecapaciteit tot 4,9 l/s (zonder filter. Met filter tot 2,2) bij 1Pa, afhankelijk van de breedte van het dakraam. Creëert een gezond microklimaat en energiebesparing. ventilatierooster type V35Regelbaar ventilatierooster. Ventilatiecapaciteit tot 4,25 l/s bij 1Pa, afhankelijk van de breedte van het dakraam.

Verduisterende Rolgordijn Aanbieding

Ventilatiecapaciteit tot 0,8 l/s bij 1Pa. Uitsluitend te gebruiken in ruimten waar het ventilatieniveau reeds aan de normen voldoet. Om inbraak via het dakraam tegen te gaan, heeft FAKRO een innovatief systeem op de markt gebracht. Het inbraakwerende topSafe systeem is ingebouwd in de constructie van het dakraam. Het topSafe systeem helpt voorkomen dat: 1.

Verduisterende Rolgordijn KopenDakraam Velux

De scharnieren losgerukt worden,3 - dakraampje.nl. De raamvleugel ingetrapt wordt. De voornaamste kenmerken van het topSafe systeem zijn: - een innovatieve oplossing om de scharnieren te bevestigen, - een speciale versteviging van het hout en van de vergrendelingselementen, - een bijkomend metalen profiel onderaan de vleugel. Bouw-handel. nl levert ook FAKRO tuimelramen met het Politiekeurmerk Veilig wonen.

Velux Kunststof Dakraam Kopen

Velux RaamVelux Dakraam Maten

Ze zijn vacuum geimpregneerd en behandeld met een ecologische acryllaklaag. Voor ruimten met een hoge vochtigheid (keuken, badkamer) zijn met een gladde 3-voudige vochtbestendige witte polyurethaanlaklaag ontworpen. De onderhoudsvriendelijke dakramen zijn gemaakt van een aluminium-kunststof constructie. velux dakraam. Het veelcellige PVC-profiel met metalen verstevigingselementen absorbeert geen vocht, is duurzaam en bestand tegen corrosie.

De bezitten klasse A, de hoogste in de EN norm 12608. Voor ruimten waar een onderhoudsvriendelijk dakraam vereist is, maar de uitstraling van een houten dakraam gewenst is, biedt het onderhoudsvriendelijke dakraam met grenenlook uitkomst. Geschikt voor ruimten waar langdurige vocht aanwezig is (badkamer, wasserette, zwembad) - velux kunststof dakraam. De PVC dakramen bezitten klasse A, de hoogste in de EN norm 12608.

Velux Kunststof Dakraam Kopen

(klik op de afbeelding om te vergroten) Bouw-Handel. nl levert het volledige Fakro assortiment aan dakramen. Wij verkopen uw dakraam in verschillende maten, met verschillende eigenschappen. Zo kunt u kiezen voor extra isolatie of veiligheid, of dakramen die speciaal ontwikkeld zijn voor vochtige ruimtes - dakraam verduisterende rolgordijn. Fakro Dakramen met extra isolatie Fakro Dakramen voor vochtige ruimtes Inbraakveilige Fakro dakramen zijn in verschillende types te bestellen.

Deze ramen zijn veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Als u weet wat voor soort raam u wilt, kunt u het direct bestellen door in de tabel op de naam te klikken. Grote lichtopbrengst Want het glasoppervlak van FAKRO dakramen is gemiddeld 6% groter dan bij andere aanbieders. Het ventilatierooster in het kozijn is verwerkt en niet in het raam.

Velux Verduisterende Rolgordijn

Dakraampje.nlVerduisterende Rolgordijn

U hoeft dus niet op uw tenen te staan om het raam open te krijgen. Verhoogde veiligheid FAKRO heeft ook dakramen met politiekeurmerk die zijn voorzien van het topSafe-systeem en veiligheidsglas. FAKRO staat voor kwaliteit Dus krijgen alle dakramen een lange garantie van minstens 10 jaar. Uitgebreid assortiment met een groot scala aan toebehoren Bent u op zoek naar de juiste maat voor het dakraam dat u wilt bestellen? Hieronder vindt u een overzicht van de maten.

Navigation

Home

Latest Posts

Bestel Gelaagd Glas

Published Feb 26, 21
6 min read

Vloertegels Kopen? Keramisch Parket, Plavuis

Published Feb 26, 21
6 min read